Bli med på å lage enda bedre stier og løyper i 2018

Espedalen sti- og løypelag

I disse dager har styret i Espedalen sti- og løypelag sendt ut brev om virksomheten vår, med faktura for innbetaling av støtte for 2018. Vi håper flest mulig vil bidra til lagets aktivitet neste år.

Vi takker for støtten vi fikk i 2017 gjennom:

  • Medlemskontingenten fra våre medlemmer som gjør lagets arbeid mulig
  • Tilskudd fra Gausdal kommune til oppkjøring av løyper og til merking av stier
  • Tilskudd fra Gjensidigestiftelsen og fra Oppland fylkeskommune til merking av stier og løyper
  • Stor velvilje fra alle grunneierne som har gitt tillatelse til å merke og rydde
  • Stor dugnadsinnsats fra alle som har vært med på å rydde og merke

Styret har i 2016 og 2017 lagt ned mye arbeid på

utarbeidelse av kartverk og skiltplan, avtaler med grunneiere, søknader om tilskudd, gjennomføring av dugnadsarbeid (for eksempel rydding og skilting) osv. Til orientering gjøres alt styrearbeid på dugnad, dvs. ubetalte verv.

Vi inviterer alle gamle og nye medlemmer til å bli med videre i 2018. Alle økonomiske bidrag er velkomne, jo bedre oppslutningen er, jo mer kan laget utrette. Vi inviterer også til å være med på dugnader og andre arrangementer til glede for alle i Espedalen.

Vedlagt er brev med informasjon fra Espedalen Sti- og Løypelag (ESLL) sitt arbeid og medlemskontingent for 2018 til medlemmer, hytteeiere og grunneiere i Espedalen.

Faktura for innbetaling av medlemsavgift/bidrag til Espedalen sti- og løypelag er sendt ut, som e-post til de vi har e-postadressen til og i brev til andre. Vennligst gi beskjed til post@esll.no hvis du ønsker å være medlem og ikke har mottatt fakturaen, eller hvis du vil bidra i virksomheten vår.

Vi takker på forhånd for støtten. Den er viktig, og gjør det mulig for ESLL å skape tur- og skiglede for alle som bruker Espedalen sommer som vinter.

Vi ser fram til en flott vinter i Espedalen!

Hilsen styret

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.