2016 – et godt arbeidsår

cropped-ESL-Logo.Kvadratisk-512px-1.gifEspedalen sti- og løypelag skal fremme tur- og skiglede i Espedalen ved å bidra til et nett av stier og skiløyper og informere om fine turmuligheter. Siden starten for få år siden er arbeidet gradvis styrket, og i 2016 har laget utført følgende oppgaver:

  • Oppkjøring av skispor i etablerte løyper og rydde nye
  • Påbegynt arbeidet med skilting og merking av stier og løyper så det skal være lett å finne fram. Som grunnlag for dette har vi utarbeidet planer for stier og løyper inkludert skiltplan. En tidlig utgave av disse ble benyttet som grunnlag for søknad om tilskudd til skilting. Gausdal kommune og Oppland fylkeskommune har hver gitt tilskudd på 10.000 kr til skiltingen. Sommeren 2016 ble det satt opp ca. 60 skilt. Flere er produsert og blir satt opp neste år. Takk til Simonsen Lasergravering for godt samarbeid.
  • Vi planlegger og har søkt godkjenning for flerbruks- turvei/sykkelsti fra Vassenden til Slangen
  • I løpet av høsten har vi utarbeidet egen nettside (www.esll.no) hvor vi forteller om hva vi gjør og informerer om sti- og løypekart, løypekjøring, turtips, historie og interessante steder i Espedalen. Vi tar sikte på å utvide innholdet på siden etter hvert og vil sette stor pris på forslag og bidrag med mer stoff fra våre medlemmer og andre interesserte.
  • Vi informerer også om arbeidet vårt på Facebooksiden ”Espedalen Sti- og løypelag”.
  • I tillegg har vi en egen Facebookgruppe som heter ”Tur- og skiglede Espedalen sti- og løypelag”, hvor det jevnlig blir det lagt ut informasjon når løypene blir kjørt opp. De fleste lypene kan også ses på www.skisporet.no.

Arbeidet er basert på frivillig medlemskap og for å gjøre en god jobb er vi avhengige av at mange er medlemmer og god oppslutning om dugnader når det trengs.

Årsmøtet er berammet til langfredag 14. april kl. 16.00 på Strand fjellstue. Eventuelle saker som ønskes tatt opp kan sendes til espedalen.stiogloypelag@gmail i god tid og senest 14 dager før. Brev med informasjon og anmodning om innbetaling av medlemskontingent på kr 850 blir sendt alle hytte- og grunneiere i Espedalen i disse dager.

Dersom du vil gi et bidrag eller tegne medlemskap finner du mer informasjon her. Tipper du kan du også registrere grasrotandelen din til Espedalen sti- og løypelag. Ta kontakt hvis du ønsker å støtte laget på annen måte.

For at vi skal kunne gi glade sommer- og vinterferierende et godt tilbud håper vi flest mulig vil støtte arbeidet vårt..

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.