God påske

Påsken i år blir ganske annerledes enn de fleste av oss har tenkt  – for oss, som har sett fram til å tilbringe ferien i Espedalen, er det med sorg og skuffelse vi har mottatt beskjeden fra regjeringen om å holde oss hjemme. Likevel er hjemmepåske det minste vi kan gjøre for å bidra til å begrense konsekvensene av covid19 pandemien. Noen blant oss er ekstra utsatt for å bli syke. Andre arbeider langt utover normal arbeidstid, og med risiko for egen helse, for at vi andre skal ha et rimelig trygt liv og ha tilgang til de tingene vi trenger.

Da Gausdal kommune ga beskjed om at vi ikke var ønsket på hyttene våre, avsluttet ESLL oppkjøringen av løyper for i år, og påskeskirennet avlyses. Også årsmøtet har vi måttet avlyse. På grunn av de ekstraordinære omstendighetene har styret prolongert seg selv fram til årsmøtet i 2021, selv om vi ikke har hjemmel for dette i vedtektene. Vi håper medlemmene har forståelse for dette. Dere finner lenke til årsrapport for 2019, revidert regnskap og budsjett for 2020 nedenfor. 

Men arbeidet vårt fortsetter, og vil orientere løpende om dette på hjemmesiden. Vi håper også at vi kan ønske velkommen til en dugnad eller to til sommeren. Vi tar gjerne imot ideer fra dere til prosjekter som kan gjøre tur- og friluftslivet i Espedalen enda bedre.

Styret i Espedalen sti- og løypelag benytter anledningen til å ønske alle en riktig fin hjemmepåske!

Med hilsen fra styret i Espedalen sti- og løypelag

Rolf Hustvedt (leder)

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.