Tursti for hele familien på Verksodden lørdag 13. juli

Verksodden har vært et viktig sted i Espedalens historie, helt fram til i dag. I forbindelse med Sanitetsforeningens sommermarked arrangerer Espedalen sti- og løypelag en tursti som gir deltakerne mulighet til å bli kjent med Verksoddens historie. Turen vil gi innblikk i hvordan Verksodden så ut under gruvetida på 1850-tallet, livet på Verksodden etter at gruvedrifta tok slutt, etter mindre enn ti år, og litt om Espedalen fjellkirke. Noen spørsmål kommer vi heller ikke utenom. Forfatterne av boka Espedalen – Det var en gang …, Odd Arild Stubberud og Jana Weidemann, har laget turstien og vil være tilstede.

Folk går turen i grupper fra kl. 11.00 til kl. 15.00. Vi har bestilt sol, men kle dere etter været, og ta med godt fottøy!

Velkommen

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.