Nå nærmer det seg…

I helgen falt det litt snø i Espedalen, og vi kan begynne å se fram til vinteren i dalen. Dette betyr også utsendelse av faktura for innbetaling av medlemskap/bidrag til sti og løyper for 2022.

Vi håper på gode stabile forhold, og at vi får inn nok midler til å kunne tilby løyper i vårt ansvarsområde gjennom hele vinteren. Det betyr at vi håper enda flere vil være med å bidra økonomisk til det felleskapsprosjektet som arbeid med stier og løyper er.

Hvis vi har din mailadresse, vil du få to e-poster fra post@esll.no. En med årets brev fra ESLL, og en med faktura – som vi håper at du ønsker å betale. Beløpet er selvfølgelig valgfritt, men vi oppfordrer alle til å bidra med det påførte beløp av kr. 1000.

De vi kun har postadresse til vil som vanlig få dette tilsendt per post. Som tidligere ber vi pent om e-postadressen til de som mottar vanlig post fra oss, da porto er en ekstrakostnad som med det kan unngås.

Hvis du har hytte/eiendom innenfor vårt nedslagsfelt, og ikke mottar hverken mail eller e-post fra oss, håper vi likevel at du ønsker å være med og bidra. Send oss en e-post (post@esll.no), eller meld deg inn via https://www.esll.no/bli-medlem/ («Bli medlem» på menylinjen)

Stor takk for all støtte!
Mvh
ESLL v/Rolf Hustvedt

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.