God tur- og skipåske i Espedalen

Vi går påsken nå med glede i møte og Aftenposten har i dag en artig artikkel om fjellvettreglene som ble vraket – http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Fjellvettreglene-som-ble-vraket–Jorgen-Weidemann-Eriksen-618617b.html

Som det fremgår så er Påsken den tiden i fjellet det er størst mulighet for å møte andre – også i Espedalen. Skulle vær og løypeforhold i år tilsi prioritet til hyttekosen så er i alle denne artikkelen delt og kan nytes til en appelsin. Kanskje noen til og med har denne boken på hytta?

Løypene på vestsiden av dalen blir på grunn av snømangel flere steder ikke oppkjørt med løypemaskin denne påsken men det kan bli oppkjøring med scooter. Så følg med på værmeldingen og vær forberedt på at ski må bæres til snøkant enkelte steder. Da blir jo turen bare enda mer en fantastisk opplevelse når den nettopp tas som en utfordring for å komme ut for å oppleve vær, fjell og natur.

Uansett ha en fantastisk god påske. Jeg minner også om årsmøte langfredag 14 april kl 16 på Strand fjellstue – møt gjerne opp og gi din stemme til arbeidet for tur – og skiglede i Espedalen!

Kilde: Til fjells på ski – håndbok for høifjells-skiløpere, Den Norske Turistforening (1934). Bror Wessel Bommen, Martin Mehren, Jørgen Tandberg og Andreas Backer (red.). Grøndahl og Søn. Oslo

Med vennlig tur – og skihilsen!

Øivind Schultz

Lag- og styreleder – for tur- og skiglede

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.